Presentació

 



Aquest butlletí neix amb només una finalitat i aquesta no és una altra que el servei. D'una banda servir d'eina divulgativa dels actes de les nostres germandats i confraries, de tot allò que com a associació o de manera individual realitzen en pro de la religiositat popular.

Servei encaminat a convertir-se en una hemeroteca de referència de la realitat confrare de la nostra diòcesi. L'edició d'aquest butlletí al costat de la posada en marxa en pròximes dates de noves plataformes d'emmagatzematge de dades, cerca convertir aquest treball en eina de consulta per a tot aquell que vulgui introduir-se en el coneixement de les nostres germandats i confraries.

Finalment volem servir com a punt de trobada dels membres de les diferents germandats i confraries, els quals no sols han de veure en el butlletí un instrument informatiu sinó una possibilitat de divulgar les seves activitats i pensaments.  Aquest butlletí està obert a tots, especialment als més joves que des del principi s'encarreguen de la seva edició.

Avui veu la llum el Butlletí del Secretariat Diocesà de Germandats i Confraries de l'Arxidiòcesi de Barcelona, en un format que anirà evolucionant en bona part seguint els vostres suggeriments.

Agrair a la Coordinadora de Joves la seva predisposició a fer-se càrrec del repte i molt especialment a Jordi Merino per capitanejar  tècnicament   el projecte.

Comentarios