Presentació llibre Germandat Filial “Nuestra Señora del Rocío de Barcelona”

 

Foto: Fons de la H.R.N.S. del Rocío de Barcelona

El dissabte 3 d'octubre, es va presentar en la Basílica de la Mercè de Barcelona., el llibre editat amb motiu del 50 aniversari de la germandat filial “Nuestra Señora del Rocío de Barcelona”. La presentació va ser a càrrec del Secretari General d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia el Sr Enric Millo que va enaltir els valors de la germandat i va recordar a tots els membres que amb el seu esforç han ajudat al fet que la germandat sigui avui el que és.

El llibre recull la història de la germandat però sobretot nombroses col·laboracions de responsables de confraries i institucions de tota Espanya, tot això ajuda a impregnar d'esperit  rociero  les 190 pàgines d'aquest treball que es presenta en una cuidada edició rematada amb un estoig que ajuda a la seva conservació.

L'acte de presentació va estar amenitzat musicalment pel membre de la Coordinadora de Joves Confrares, Aitor Jiménez Montaner que va fer servir la flauta i tamborí amb gran encert i li va donar dinamisme a l'acte.


Felicitar des d'aquí a la Germandat  Filial “Nuestra  Señora del Rocío de Barcelona” pel mig segle d'història i per haver estat pionera d'aquesta advocació en terres catalanes.

Comentarios