Germandats davant l'eix dels pobres


Les Germandats i Confraries de l'Arxidiòcesi segueixen amb les seves activitats relacionades amb el tercer eix del pla pastoral, el relacionat amb els pobres.

A les ja comentades al número anterior del Butlletí,  iniciatives de l'Associació de Joves Confrares amb un centre de Primera Acollida de Dones per facilitar-38 lots  d'higiene personal, se suma una altra de dos germandats de Barcelona, ​​la Congregació de la Bona Mort i la Hermandad de Jesús del Gran poder i Esperanza Macarena per cobrir les necessitats dels fills de 15 famílies que estan residint en  llars de famílies d'acollida.

Campanyes de recollida d'aliments llarga durada estan sent dutes a terme per diferents germandats de l'Arxidiòcesi. Així el dia 5 de desembre va tenir lloc la realitzada per la Germandat de las Angustias  de Barcelona a la seva seu de l'església de Sant Jaume que va recaptar aproximadament 300 kg.

Per al dia 20 de desembre té programada la Confraria del Santísimo Cristo del Perdón Despojado de sus Vestiduras  y María Santísima de la Amargura de la parròquia dels Desemparats de l'Hospitalet, la seva tercera recollida anual d'aliments. Activitat clàssica en la vida de la germandat que aquest any a causa de la crisi provocada per la pandèmia aconsegueix major importància.

Comentarios